7 gelegenheden waarbij bedrukte tassen een must zijn

Bedrijfsevenementen en beurzen

Bedrukte tassen met het logo of de boodschap van een bedrijf zijn perfect om uit te delen op zakelijke evenementen, beurzen of conferenties. Ze dienen als promotiemateriaal en zijn handig voor de deelnemers om brochures, monsters en andere materialen mee te nemen.

Bruiloften

Gepersonaliseerde tassen kunnen worden gebruikt als geschenken voor bruidsmeisjes of als welkomstgeschenken voor bruiloftsgasten. Ze voegen een persoonlijk tintje toe aan de viering en kunnen worden bedrukt met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum.

Promotieactiviteiten

Bedrijven kunnen bedrukte tassen gebruiken als onderdeel van promotieacties, zoals bij aankopen boven een bepaald bedrag of als cadeau bij de lancering van een nieuw product.

Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Kerst, Pasen, of Halloween kunnen bedrukte tassen worden gevuld met seizoensgebonden geschenken en dienen als leuke cadeauverpakkingen.

Na een aankoop

Heb jij een winkel en hebben klanten net een aankoop bij je gedaan? Plastic tassen zijn natuurlijk helemaal verleden tijd. In plaats daarvan kun je klanten de producten meegeven in een mooie duurzame, bedrukte tas van bijvoorbeeld non-woven, katoen of canvas. Je klanten zullen deze tas vaak hergebruiken, je zult hem nog vaak terugzien in het straatbeeld!

Sportevenementen

Bedrukte tassen met het logo van een sportteam of club zijn geweldig voor fans en supporters. Ze worden verkocht als merchandise of weggegeven als beloningen.

Goede doelen en fundraisers

Tassen kunnen worden gebruikt als onderdeel van fundraisers voor goede doelen. Mensen kunnen de tassen kopen als steun aan het goede doel, en de opbrengst kan worden gebruikt voor liefdadigheidsdoeleinden.

Kortom, bedrukte tassen zijn geschikt voor diverse gelegenheden, en ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om materiaal en kleuren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Rotimshop.nl. Al vanaf kleine aantallen kun je hier snel een eenvoudig prachtige shoppers laten bedrukken.