De voordelen van Ziggo internet only

Veiligheid, snelheid en flexibiliteit

Ziggo hecht veel waarde aan veiligheid en biedt verschillende functies voor beveiliging en privacy bij het internet only abonnement. Dit helpt bij het veilig houden van jouw persoonlijke gegevens en online activiteiten. Daarnaast biedt Ziggo ook hoge internetsnelheden, afhankelijk van het gekozen abonnement. Hierdoor kun je snel en zonder onderbrekingen werken, streamen of gamen. Met Ziggo internet only heb je de vrijheid om zelf te kiezen welk internetabonnement het beste bij jou past, zonder dat je vastzit aan een tv-pakket of vaste telefonie.

Kostenbesparing en geen extra kosten 

Kiezen voor Ziggo internet only kan zorgen voor een flinke besparing op je maandelijkse kosten. Je hoeft namelijk niet te betalen voor diensten die je niet nodig hebt, zoals televisie of telefonie. Dit maakt het abonnement over het algemeen goedkoper dan een uitgebreider pakket. Bovendien zijn er bij Ziggo internet only geen extra kosten verbonden aan het aansluiten van een tv-ontvanger of vaste telefonie, wat je nog meer geld bespaart.

Geen gedoe met bekabeling en ook geen contract

Ziggo internet only biedt een eenvoudige en snelle installatie, omdat je geen rekening hoeft te houden met onnodige kabels, tv-kastjes of andere apparaten. Daarnaast kun je maandelijks opzeggen, waardoor je niet vastzit aan een langdurig contract. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en vrijheid in het kiezen van je internetprovider. Met Ziggo internet only kun je genieten van snelle en kosteneffectieve internetverbinding zonder de toevoeging van tv of telefonie. Heb jij al een Ziggo internet only abonnement?