Social Media

Facebook

Facebook is 2015 het allergrootste sociale netwerk op aarde er zijn miljarden gebruikers die iedere dag opnieuw het netwerk bezoeken en er foto's liken, delen en chatten. Het brengt families, collega,s klasgenoten, buurtgenoten en andere kenissen samen in één online platform. Of je nu in america of europa leeft, je kunt altijd contact houden! Facebook is dan ook gericht op de vrijetijdsbesteding van de gebruikers!

LinkedIN

LinkedIN is eveneens een sociaal netwerk, maar is volledig gericht op het zakelijke netwerk van de gebruikers. Op LinkedIN staat je CV, je werkervaring en reviews van collegas en werkgevers. Het is een netwerk voor professionals en een plaats waar je terecht kunt voor werk of professionele partners. Dat doe je allemaal vanuit je luiestoel of op je telefoon of tablet! LinkedIN staat in tegenstelling tot facebook niet vol grappen en grollen, is gevuld met informatie over de cariere van de gebruikers

Instagram

Heb jij geen zin in lezen, of kun jij het moment niet samenpakken in woorden? Dan is instagram wat voor jou! Maak gemakkelijk een foto en bewerk deze met een zeer gebruiksvriendelijke editor. Deel hem met je vrienden en reageer op elkaar. Instagram is simpel, mooi en erg populair. Het staat boordevol mooie foto's en is altijd leuk om te bekijken! Volg je vrienden, maar ook bekende personen en supersterren het zal je verbazen wat er mogelijk is op instagram!