Succesvol inpakken zonder cadeaupapier!

Cadeauzakjes

Heb je een klein cadeautje zoals een sieraad of cadeaubon? Dan hebben de cadeauzakjes een perfect formaat! Het geschenk is eenvoudig in te pakken met deze zakjes. Je hoeft het cadeau alleen in het zakje te stoppen en het is ingepakt. Je kunt het cadeau zakje nog iets opfleuren door het te sluiten met een leuke sticker.

Blokbodemzakjes

Voor de iets grotere cadeaus zijn er blokbodemzakjes. Deze papieren zakjes hebben een bodem en zien eruit als de Amerikaanse ‘lunch bag’. De blokbodemzakjes hebben een leuk printje waardoor ze hetzelfde gevoel geven als inpakpapier. Sommige papieren zakjes hebben een plakstrip waarmee ze gemakkelijk te sluiten zijn. Hebben de blokbodemzakjes geen plakstrip? Dan kun je net als de cadeauzakjes een leuke sticker gebruiken om de zakjes te sluiten.

Papieren Tasjes

Wanneer je een cadeau geeft die iets zwaarder is, zijn de luxe papieren tasjes ideaal! Deze zien er chique uit en zijn door de draaghengsels makkelijk mee te nemen. Vind je alleen een papieren tasje saai? Dan kun je de tas ook leuk opvullen met vloeipapier zodat de jarige niet direct ziet wat er in het tasje zit.

Geschenkdoos

Als laatste kun je je cadeau ook verpakken in een geschenkdoos. Om deze nog iets op te fleuren zou je hem kunnen vullen met vloeipapier of papiersnippers met een vrolijker kleur en sluiten met een leuk lintje. Zo wordt de jarige extra verrast!

Ben jij geïnspireerd na het lezen van deze blog? Neem dan snel een kijkje op Rotimshop.nl naar alle leuke papieren zakjes om de jarige te verrassen!