Tips voor leerzame online spelletjes

Puzzel spelletjes

Puzzel spelletjes zijn misschien wel een van de oudste en bekendste spelletjes op aarde. Er zijn talloze verschillende puzzel spelletjes op het internet te vinden die leerzaam kunnen zijn. Leerzaam in de zin van, de kinderen moeten zich concentreren en logica gebruiken om de puzzels op te lossen. Soms moeten ze zelfs samenwerken met een vriend of vriendin om tot de oplossing te komen! Zo leren ze dus niet alleen hoe ze zich moeten concentreren, maar ook om samen te werken. Spelletjes als Bubble Shooter en Mahjong zijn onwijs populaire spellen waar je ontzettend goed moet opletten. Daarnaast vind je op websites als playbelgium.nl en amusementpagina.nl nog meer puzzel spelletjes.

Behendigheid spelletjes

Behendigheid spelletjes zijn ideaal om een snelle reactievermogen en logische gedachtegang te trainen. Zo sta je bij deze spelletjes meestal onder tijdsdruk, waardoor je genoodzaakt ben snel tot een goede keuze te komen. Ook je logische denkwijze wordt zo getraind, omdat deze spellen vaak om logica gaan. Een voorbeeld is dat je binnen tien seconde een balk perfect moet balanceren met verschillende onderdelen, want anders valt die om. Op brazaar.nl vind je vele behendigheid spelletjes die jouw reactievermogen testen.

Misschien ook interessant om te lezen: Stay Learned! Deze stofjes komen er vrij in ons lichaam als we leren

Kook spelletjes

Wie zegt dat spelletjes niet nuttig kunnen zijn? Op het internet staan honderden kookspelletjes waarbij je op een leuke manier leert wat de gevaren en uitdagingen zijn tijdens het koken. Zo leert een kind niet alleen te koken, maar ook wat er gedaan moet worden bij brand en rook. Hoewel dit misschien nep en abstract lijkt, kunnen kinderen hier toch was basiskennis mee opdoen. Op spelletjes-nl.nl vind je een hoop verschillende kookspelletjes die jou kunnen leren hoe je een lekkere taart of pizza moet bakken. Leef je uit, maar wees wel voorzichtig als je iets in het echt wilt koken!