Betalen via iDEAL Skrill en Paypal

Een veel gebruikte manier om te betalen op internet is het gebruik van een creditcard. Creditcards worden geaccepteerd op Nederlandse en buitenlandse websites. U betaalt het product of de dienst pas wanneer u uw creditcardoverzicht ontvangt (vaak maandelijks achteraf). Belangrijk is te weten dat creditcardbetalingen het recht geven een terugbetaling aan te vragen als er een geschil is over een uitgave. Ook zijn creditcardhouders niet aansprakelijk als hun creditcard zonder hun toestemming is gebruikt. Wanneer uw bestelling niet wordt afgeleverd, kan de bank uw transactie terugdraaien zonder dat het u iets kost.

Skrill

Skrill is de nieuwe naam voor online betaal provider Moneybookers. Skrill geeft de mogelijkheid op een eenvoudige manier geld over e maken via een email adres. Er is zelfs geen account noodzakelijk en daardoor is het niet helemaal met andere mogelijkheden te vergelijken. Meer over een Skrill account account leest u in de Skrill review van webwallet.nl.

Paypal

Paypal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven online op een makkelijke manier transacties kunnen afsluiten. Dit kunt u doen door het koppelen van uw bankrekening met uw Paypal. Hiermee kunt u gemakkelijk producten kopen met een andere valuta dan de euro. Dit zorgt ervoor dat u geen problemen meer zult hebben met het kopen van producten op sites uit andere landen.